English version here!
English
Egyszerű megj.
aura gnes zerzői ldala
Köszöntés
Magamról
Bori világa
Karakterek
Vélemények
Túlontúl
Vámpírok múzsája
Átkozott balszerencse
Lidércnyomás
Lángmarta örökség
Embertelen jó
e-novellák
Sajtó
Könyvek
Extrák
Fan Art
KapcsolatVélemények, recenziók

Túlontúl


Hihetetlen fantáziával alkot egy teljesen új univerzumot az írónő, a magyar népmesék és tündérmesék új életre kelnek ebben a rendkívül izgalmas és szórakoztató történetben, amely egyetlen pillanatra sem ereszti az olvasó figyelmét, a 600 oldal pillanatok alatt fogy el, miközben mohón faljuk szemünkkel a betűket. Egyetlen percig sem unatkozunk, párhuzmosan zajlanak az események Tündérországban és Budapesten, hogy aztán egy agyeldobósan mesés fináléban összeérjenek a szálak, és tényleg csak a legutolsó pillanatban derüljön ki, hogy a három férfi közül kit is választ Liliom. Ez a varászlatosan szép történet szerintem üvölt egy tévésorozat után, kár, hogy olyan drága lenne megvalósítani a pusztulásában is gyönyörű Tündérországot, hogy biztosan nem lesz belőle semmi. Kár, mert egy olyan igazi mesét kapunk Gaura Ágnestől, amely visszahozza a gyerekkorunkat, miközben egy teljesen hihető és életteli történetet varázsol elénk.(Smoking Barrels Blog, 2017. június 26. )


„Azt hiszem, ilyen az, amikor valaki tényleg tud írni.”

elolvas       bezár
Olvasó Malacok
„Rendkívül szórakoztató a történet, tele van humorral, és olyan szerelmi bonyodalmakkal, amelyek csak az utolsó oldalakon gubancolódnak ki, nem hiányzik a kaland, az akció, a mágia, egy remek fantasy, amelynek köszönhetően újra hinni fogsz a tündérmesékben.”

elolvas       bezár
Smoking Barrels Blog
„A lassabb történetvezetés nem jelent unalmasat, próbáltam fejben összerakni, hogy mi történt (nem sikerült, hehe, de a végén minden szépen összeállt), és addig is élveztem a meséket, a szerzőtől már megszokott utalások keresgélését és megfejtését, a sajátos humort, amit főleg Rókaszó és Csókacsíny, a két manó meg Liliom családja képviselt, és a gyönyörű nyelvezetet.”

elolvas       bezár
Ír gulyás és csalamádé
Creative Commons License