English version here!
English
Egyszerű megj.
aura gnes zerzői ldala
Köszöntés
Magamról
Bori világa
Karakterek
Vélemények
Túlontúl
Vámpírok múzsája
Átkozott balszerencse
Lidércnyomás
Lángmarta örökség
Embertelen jó
e-novellák
Sajtó
Könyvek
Extrák
Fan Art
KapcsolatVélemények, recenziók

Embertelen jó


Az egész kötet egyedi, ötletes, gondolatébresztő és fantáziaszárnyaltató, közben pedig érzelmekkel és intelligens humorral keresztbe kasul átszőtt rémségek és furcsaságok kicsiny boltja. Ajánlom a műfaj(ok) kedvelőinek és nem annyira kedvelőinek egyaránt!


(Miamona - 2015. március 2.)


„Mert ez nem csak Embertelen jó, de félelmetesen jó! Ki gondolta volna, hogy a fővárosban töltött első szedett-vetett, mégis talán a szívemnek legkedvesebb karácsonyt egy vámpíros történet fogja felidézni bennem... Azt is mondhatnám, vérig hatódtam!

elolvas       bezár
Miamona könyveldéje
„A novellák könnyűnek látszanak, de aztán mégis azon kapod magad, hogy rajtuk rágódsz, nyomukban beköltözik veled a szívedbe valami ragacsos szomorúság. Talán azért, mert a fantasy / sci fi és egyéb spekulatív műfajok álarca alatt ezek a történetek mind nagyon valóságosak.”

elolvas       bezár
Fanni rímsütödéje
„egy összeszedett, gyönyörű borítós, kerek történetekből álló, sokszor érzelmileg elsöprő novelláskötetet kapunk. (...) Egy kötet varázslattal, technológiával, ami elbűvöl, magával ragad, és megvilágítja az igazságot...”

elolvas       bezár
FFG BooK
„Gaura Ágnes többféle típusú novellát "halmozott össze" ebben a kötetben, de azért vannak közös jellemzők. Igen jól dolgozik a meglepetés faktorral, nem egy novella végén nevettem vagy szisszentem fel a váratlan fordulattól.”

elolvas       bezár
Ír gulyás és csalamádé
„Ez elképesztően sokszínű és hihetetlenül jó volt!”

elolvas       bezár
Tóth Éva (ekultura)
Creative Commons License