English version here!
English
Egyszerű megj.
aura gnes zerzői ldala
Köszöntés
Magamról
Bori világa
Karakterek
Vélemények
Túlontúl
Vámpírok múzsája
Átkozott balszerencse
Lidércnyomás
Lángmarta örökség
Embertelen jó
e-novellák
Sajtó
Könyvek
Extrák
Fan Art
KapcsolatVélemények, recenziók

Lángmarta örökség


A megszokott szereplőkön kívül régóta nem látott résztvevők is felbukkannak, és a jelenlegi feladat megoldása szempontjából fontos új belépőkkel is megismerkedhettem. Bori körül sokasodnak az ellenségek és a szövetségesek, de sajnos kevés a megbízható, minden önző és számító befolyástól mentes partner. A hagyaték szövegének, illetve az azzal kapcsolatban folytatott csoportos konzultációnak köszönhetően nemcsak a következő lépésekre és a várható veszélyekre derült fény, de bizony egyes szereplők múltjába is betekinthettem, ezáltal pedig a karakterük is összetettebbé, még kedvelhetőbbé vált számomra, a világ felépítése pedig további lényeges részletekkel egészült ki. Az egyre összetettebbé váló cselekménynek és a fergeteges humornak köszönhetően úgy érzem, hogy ez a kötet a sorozat eddigi legjobbja: Ági egyre élvezetesebben mesél, fantáziája kifogyhatatlan, a szereplőit nem kíméli, és mindig képes újabb és újabb meglepetéseket okozni.


(ekultura Tóth Éva (Könyvek erdeje) - 2014. szeptember 10.)


„Újabb jól kidolgozott, fordulatos, izgalmas, folyamatosan építkező cselekménnyel találtam szembe magam, amiből nem hiányozhattak a már jól megszokott Bori-féle elmés riposztok, hiszen ezek adják ennek az egész sorozatnak a stílusát, az esszenciáját.”

elolvas       bezár
Solya sorai
„Ágnes stílusa, melynek jellemzője a könnyed, fiatalos, humoros párbeszédek még mindig levesz a lábamról. Nagyon olvasmányos és magával ragadó.”

elolvas       bezár
Ananiila
„Az egyre összetettebbé váló cselekménynek és a fergeteges humornak köszönhetően úgy érzem, hogy ez a kötet a sorozat eddigi legjobbja: Ági egyre élvezetesebben mesél, fantáziája kifogyhatatlan...”

elolvas       bezár
Tóth Éva (ekultura)
„Gaura Ágnesről szerintem nyugodtan kijelenthetjük, hogy az egyik legjobb fantasy írónő kis hazánkban. Stílusa könnyed és humoros, a sztori pörgős és kiszámíthatatlan. Így van ez a Lángmarta örökség c. könyvben is, ahol a könyv egyik legnagyobb hibájának azt lehet felvetni, hogy a következő részére még sokat kell várni.”

elolvas       bezár
Olvastad már?
„Az egész világ olyan szépen kidolgozott! Nem csak hiteles és logikus, de szórakoztat is, amiért repesve várom az újabb részeket. :) Imádom ennek az alternatív Magyarországnak minden szegletét...”

elolvas       bezár
Dixie Olvas
Creative Commons License