English version here!
English
Egyszerű megj.
aura gnes zerzői ldala
Köszöntés
Magamról
Bori világa
Karakterek
Vélemények
Túlontúl
Vámpírok múzsája
Átkozott balszerencse
Lidércnyomás
Lángmarta örökség
Embertelen jó
e-novellák
Sajtó
Könyvek
Extrák
Fan Art
KapcsolatVélemények, recenziók

Átkozott balszerencse


Az előző rész sava borsát is Attila és Bori heves személyisége és nem mindennapi kapcsolata adta, és ez fokozottabban igaz a folytatásra. A jelenetek, melyekben együtt szerepelnek, egyszerűen fenomenálisak, izzik a levegő, hasítanak a szócsaták, ám hiába tűnik úgy, hogy legszívesebben seggberúgnák egymást, mégis érezni, hogy aggódnak a másikért, mivel Borit balszerencse üldözi, egy eltéved virágcserép sitty sutty elteheti láb alól, Attilának pedig gondjai vannak a képességeivel, nehezen kontrollálja magát, ami szánalmassá teszi mindennapjait.
Közepesen akciódús a könyv, talán valamivel lassabb folyású mint az előző, de cserében sokkal jobban megismerjük a karaktereket, ami nekem nagy élmény volt.

(Titti Olvastár, 2013. február 19.)


„a történet úgy sodor előre, mint egy Attila általi keltett ciklon, miközben még mindig isteni a humora, megvan a nyomozás élménye, és egyszerűen a kézbe ragad...”

elolvas       bezár
FFG Book
„A korábban megrajzolt világ tovább színesedett, feltárult táltosunk és a Hajós dinasztia féltve őrzött titkainak egy része, valamint a vámpírok egyik ősi rituáléjára és annak hatásaira is magyarázatot adott a regény. Tette mindezt úgy, hogy olvasás közben végig mosoly ült az arcomon, mert poénokban és utalásokban most sem volt hiány.”

elolvas       bezár
Shanara
„Az előző rész sava borsát is Attila és Bori heves személyisége és nem mindennapi kapcsolata adta, és ez fokozottabban igaz a folytatásra. A jelenetek, melyekben együtt szerepelnek, egyszerűen fenomenálisak, izzik a levegő, hasítanak a szócsaták”

elolvas       bezár
Titti (Olvastár)
„Na és a humor sem hiányzott belőle, főleg Bori részéről! Néha már a könnyem is kicsordult, pedig velem ez nevetés közben nagyon ritkán szokott előfordulni.”

elolvas       bezár
Levelibéka gondolatai
„Kellemesen feltöltött, jó látni, hogy manapság is vannak jó magyar írók, mindenképpen olvasásra ajánlott a könyv, ha valami könnyed, humoros olvasmányra vágysz (vámpírtéma ide vagy oda).”

elolvas       bezár
Olvastad már?
„Egyre jobban belelátunk Attila (Bori főnöke) életébe is, hátterébe, családi dolgaiba. Az írónő addig bonyolítja a dolgokat, míg a végén egészen meglepő dolgok derülnek ki...”

elolvas       bezár
Sütis néne sütödéje
„Könnyed, humoros, ugyanakkor érdekes és nagyon ötletes történetet vehettem a kezembe, amely a szórakoztató jellege mellett rengeteg rejtett információt és finom utalást is tartalmaz a figyelmes olvasó számára. A piacon fellehető urban fantasy kínálatban mindenképpen üde és egyedi színfoltot jelent a regény.”

elolvas       bezár
Tóth Éva (ekultura)
„Az biztos, hogy Gaura Ágnest felvettem a kedvenc íróim közé. Nagyon bírom a hasonlatait és a gördülékeny, olvasmányos, humoros írását.”

elolvas       bezár
Ananiila
„Ez a könyv számomra letehetetlen volt. Minden elismerésem Gaura Ágnesnek, mert olyat alkotott, ami beszippantja az olvasót”

elolvas       bezár
Solya sorai
„most is magával ragadott, és minden betűjét imádtam.”

elolvas       bezár
Könyvturi (Hard Candy)
„A könyv olvasmányos, gyorsan peregnek a lapok, és mikor lapoztam egyet, és ott vigyorgott rám szinte nyelvet öltve a "Vége a 2. kötetnek" felirat a lap alján, nemigen akartam hinni a szememnek.”

elolvas       bezár
Ír gulyás és csalamádé
Creative Commons License